perjantai 26. heinäkuuta 2013

Feeling a little Hippie Chic

Varauduimme helteiseen iltaan ja lupailin lapsille sadetinleikkejä pihalla. Kissan viikset sanon minä. Vettä tulee ja on ihan pimeää. Eilen oli onneksi todella kaunista ja aurinkoista, kun vietimme mukavan päivän Tampereella.

Kirkkaasta ja aurinkoisesta päivästä huolimatta huomasin auringovalon jo muuttuneen lämpimämmän sävyiseksi. Vielä ei ole aika alkaa puhua syysvaatteista ja -väreistä, mutta vähän tekee jo mieli muuttaa värejä alkukesän kirkkaista lämpimämpään suuntaan.

BECKSÖNDERGAARD D-Faded Star Chutney ja Hippie Chic ja Bohemian kynsilakat.
Olen juuri nyt hullaantunut Kure Bazaar kynsilakkojen oransseihin sävyihin. Varpaissani on kirkas Afrika ja sormissa vähän kultaan shiftaava ja vaaleampi Hippie Chic. Nämä sävyt sopivat hienosti kaltaiselleni tummaverikölle ja täydellisesti kaikille punapigmettiä omaaville. Useimmille vaaleaveriköille voisi sopia todella hyvin Urban 14, joka on ihanan kirkas ja hunajainen aprikoosisävy. Sekin taittuu vähän kultaan, mikä antaa sille kauniin lämpimän vaikutuksen.



Ollaanko siellä päässä vielä lomatunnelmissa? Entä millaista sävyä sinulla on kynsissäsi tällä hetkellä? Vai ovatko kyntesi sadonkorjuun takia ihan naturel? Iloista ja kaunista viikonloppua kaikille!

Muistattehan tuoksuarvonnan täällä: klik. Kannattaa käydä osallistumassa!


6 kommenttia:

  1. Kauniisti rimmaa myös Mateuksen mukiin! :)
    Täällä ollaan kyllä niin naturel, mutta jännästi alkaa nuo lakat kutkuttamaan. ;)
    :) Taru

    VastaaPoista
  2. Kiitos Taru, niin minustakin! Kivaa, että alkavat kutkuttaa, paljon iloa arkeen pienestä asiasta. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan lämpimiä sävyjä!

    Täällä on kynnenaluset mustikassa ja vadelmassa mökkireissun saaliin jäljiltä, mutta mikäs sen mukavampaa oikeastaan :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinuska, sekin on tosi chic ja hyvä vaihtoehto tähän vuoden aikaan. :) itseasiassa olen vähän kateellinen, kun meillä meinaa kaupungissa jäädä vattusato melko vaatimattomaksi kuivuuden takian. Kiitos, kun kävin blogissa ja kommentoit!

      Poista
  4. Mäkin olen viime ja tänä vuonna ekan kerran ihastunut oranssiin! Olen kyllä ihan blondi, mutta just tähän hetkeen kun on päivettynyt ne sävyt sopii. Kynnet on tosin mökkilomailun jälkeen riipinraapin, mutta jos yrittäis vähitellen takaisin kaupunkikuosiin. Blogisi sujuvaa tekstiä on muuten ilo lukea ja tunnelmat välittyy todella hyvin, kiitos! :) T. Anu

    VastaaPoista
  5. Kiitos Anu kun kävit kommentoimassa! Nuo värithän ovat aina omista mieltymyksistä kiinni ja on hienoa jos käyttää rohkeasti muuta kuin perinteisiä suosituksia. Eriväriset oranssit näyttävät varmasti upeilta ruskettuneella iholla. Kiitos myös kehuista tekstien suhteen, sait bloggarin päivän säiteilemään! Aurinkoista sunnuntaita sinulle! :)

    VastaaPoista