sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Suvimarjan kesätunnelmia

Piipahdin viime viikolla kyselemässä Suvimarjan kuulumisia Padasjoella. Muistatteko, kun kerroin viime kesänä mökkinaapuriin avatusta ihanasta lifestyle-putiikista? Tässä linkki aikaisempaan postaukseeni, klik. Suvimarjan Lifestylepuoti ja sen yläkerrassa sijaitsevat Navettamarket sijaitsevat Keinuhongan lihatilalla. Keinuhongan lihatilan, tamperelaisen Ravinteli Huberin ja Cilla'sin yhteistyöstä on kerrottu lisää täällä: klik.

Energinen Suvimarja oli työntouhussa puodilla ja mukana menossa oli myös apupoika, ihan pian kaksivuotias Samu. Suloinen pikkumies piti seuraa vieraille ja esitteli puodin aarteita auliisti. Kiitos Suvi  ja Samu vieraanvaraisuudestanne. Paikallisen leipomon mustikkapiiras ja Porvoon paahtimon kahvi maistuivat ja puodilla oli kesäisen leppoisa tunnelma.



Suvimarjan sisustusputiikissa oli tälläkin kerralla todella runsas valikoima ihanuuksia. Viime kesäiseen tapaan valikoimasta löytyy sekä modernimpaan että perinteisempään sisustukseen ideoita. Tyynyissä, vilteissä ja muissa tekstiileissä vilahteli tähtiä maanläheisissä sävyissä, mutta myös mustavalkoiseen sisustukseen sopivia aarteita löytyi paljon. Suloista ruusunpunaista ja muita kesäisiä pastellisävyjä oli mukana tuomassa väriä.







Vaatevalikoima oli laajentunut entisestään ja minua jäi kaivelemaan mm. superihanat Please-farkut ja -t-paidat. Ne jäivät hyllylle odottelemaan, vaikka olisivat oikeasti kuuluneet vaatekaappiini. Pitänee tehdä vielä uusi visiitti loppukesästä. Pienille prinsessoille löytyi myös upea valikoima arkisemmista trikoovaatteista tyllihelmaisiin juhlamekkoihin. 






The Organic Companyn luomupuuvillaiset keittiö- ja kylpytekstiilit sopivat tähän miljööseen todella kauniisti. Kylpytekstiilit olivat saaneet seurakseen kylpyharjoja ja -saippuoita, kuten L:a Bruketin ihanuuksia.

Keittiötekstiileitä löytyi sisutusputiikin yläkertaan avatusta Navettamarketista. Puodissa myydään oman tilan naudanlihaa sekä nimikko olutta, lähimyllyn viljatuotteita, paikallisen leipomon leipää ja leivonnaisia ja paljon muita lähiruokaherkkuja. Näistä ja sertifioidusta luomupuuvillasta valmistetuista keittiötekstiileistä saa ajatuksella valitut ja varmasti toivotut mökkiviemiset. Tai voihan niitä ostaa ihan vaan omaksi iloksikin.





Tämän aamuisessa Hesarissakin esitelty kesätaidenäyttely Ars Auttoinen on muuten ihan Suvimarjan vieressä. Näiden kahden kohteen yhdistäminen on varmasti jopa erillisen automatkan arvoinen. Jos paikka osuu mökki- tai muun lomamatkan varrelle, ei tätä kannata jättää väliin!

Iloista aurinkosunnuntaita kaikille!


4 kommenttia:

  1. Oij, kivalta näyttää! :) Tuonne Suvimarjaan olisi tarkoitus vielä reissata tänä kesänä, olen kuullut muiltakin että aivan ihana paikka!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks näytäkin Petra. Padasjoki ja Suvimarja on ehdoton kesäretki kohde! :)

      Poista
  2. Auttoisille kannattaa ajella kauempaakin katsomaan pitäjän komeimpien talojen, Suvimarjan ja Ars Auttoisten tarjontaa!! Tässä linkki ylempänä mainittuun Hesarin juttuun. Terveisin Ars Auttoisten väki tästä Suvimarjan naapurista.
    http://www.hs.fi/paivanlehti/14072013/kulttuuri/Taide+tanssittaa+kes%C3%A4laitumilla/a1373684729175

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kävitte kommentoimassa, Ars Auttoisen väki! Vähän nolottaa, etten ole päässyt teille asti vielä kertaakaan. Lupaan ryhdistäytyä ja perehtyä näyttelyynne seuraavalla mökkireissulla. Menestyksen mansikoita kesäänne!

      Poista